Over Keurslager Danny Megens

Oorsprong

De slagerij van Danny Megens bestaat eigenlijk al méér dan 100 jaar. Oorspronkelijk was het bedrijf van de familie Cooymans. Na de 3e generatie Cooymans is de mooie slagerij overgenomen door de zeer enthousiaste nieuwe eigenaren, Danny en Daniëlla Megens.

Danny Megens

Vanaf 1992 volgde Danny de Slagersvakopleiding in Helmond en gaat daarna bij zijn oom in de slagerij werken. Hier leert Danny het mooie ambachtelijke vak nog beter kennen en wordt uiteindelijk chef slager.

Gek van grillproducten

Slager Cooymans was altijd al heel druk doende met grillproducten. Danny is ook helemaal gek van grillproducten en daarom wilde hij heel graag werken bij Cooymans. Dit is uiteindelijk gebeurd en Danny heeft 10 jaar als chef slager bij Cooymans gewerkt. Sinds 1 juni 2010 zijn Danny en Daniëlla de nieuwe eigenaren en heerst er een zeer gezellig, warme sfeer in de winkel. En uiteraard staat de zaak helemaal vol met heerlijke, verse grillproducten, net uit de oven!